TJÄNSTER

TJÄNSTER


Strannerklint Media vill vara en part i din filmproduktionen. Vi kan vara bollplank i ett tidigt statie i filmproduktion eller vara en medvandrare under hela produktionen. Vi har erfarenhet av filmproduktion sedan 1975.


För att få en så smidig filmproduktion som möjligt är dett bästa receptet att ha så få samarbetspartner som möjligt. Hos oss kan du, i stort sett, samla allt under ett och samma tak. Varesig det gäller utrustning, personal eller lokaler.


Vi har studiofaciliteter för mindre inspelningar.


Ibland har man ett komplett filmteam men ibland sitter man själv och behöver hyra in vissa tjänster. Filmproduktion är inget ensamarbete. Credit-listan kan ibland ta flera minuter i slutet av en film. Ibland är man i behov av en filmfotograf, filmklippare  eller rent utav en lastbilschaufför med C-kort.

 

Strannerklint Media vill vara en part i din produktion. Det kan vara allt ifrån teknisk konsultation till att ta hand om de delar av produktionen som du själv inte har möjlighet att göra.


Strannerklintmedia kan erbjuda en mängd tjänster i samband med filmproduktion. Det kan vara allt ifrån förstatiet i en produktion till att vara med i efterarbetet. 


Vi kan hjälpa till med idé och manusarbete. Det kan också röra sig om teknisk konsultation med val av utrustning och inspelnings-förfarande. Det kan också röra sig om tjänster som ljussättare, filmfotograf,  filmklippare, ljudtekniker, ljudläggning. musikkomposition, slutmix och mastring.


Strannerklint Media vill erbjuda ett helhetstänkande och vara ett bra alternaiv i din filmproduktion.


Kontakta oss för med information 08-34 34 00, media@strannerklint.se.